
۱_ به اندازه کافی بخوابید: بزرگسالان باید هر شب 7 ساعت یا بیشتر بخوابند ، در حالی که نوجوانان 8 تا 10 ساعت و بچه های کوچکتر و نوزادان تا 14 ساعت نیاز به خواب دارند.
2_ غذاهای گیاهی کامل بخورید : غذاهای گیاهی مانند میوه ، سبزیجات ، آجیل ، دانه و حبوبات سرشار از مواد مغذی و آنتی اکسیدان هایی هستند که ممکن است در مقابل عوامل بیماری زا مضر به شما کمک کنند.
3_ چربی های سالم بیشتری بخورید : چربی های سالم ، مانند آنهایی که در روغن زیتون و ماهی قزل آلا وجود دارد ، ممکن است با کاهش التهاب ، پاسخ ایمنی بدن شما به عوامل بیماری زا را تقویت کنند.
۴_ غذاهای تخمیر شده بیشتری بخورید یا از مکمل پروبیوتیک استفاده کنید : غذاهای تخمیر شده سرشار از باکتری های مفیدی به نام پروبیوتیک هستند که دستگاه گوارش شما را تقویت می کنند.
5_ قندهای اضافه شده را محدود کنید : محدود کردن قندهای اضافی بخش مهمی از یک رژیم غذایی تقویت کننده سیستم ایمنی است. شما باید تلاش کنید میزان قند مصرفی خود را به کمتر از 5 درصد کالری روزانه محدود کنید.
6_ ورزش کنید : اگرچه ورزش شدید و طولانی می تواند سیستم ایمنی بدن شما را سرکوب کند ، اما ورزش متوسط می تواند باعث تقویت آن شود. نمونه هایی از ورزش متوسط شامل پیاده روی سریع ، دوچرخه ثابت ، دویدن ، شنا و پیاده روی سبک است. بیشتر افراد باید حداقل 150 دقیقه ورزش متوسط در هفته داشته باشند.
7_ هیدراته بمانید: کم آبی بدن می تواند باعث سردرد شود و عملکرد بدن ، تمرکز ، روحیه ، هضم و عملکرد قلب و کلیه را مختل کند. این عوارض می توانند حساسیت شما به بیماری را افزایش دهند. برای جلوگیری از کم آبی ، باید روزانه مایعات کافی بنوشید تا ادرار شما کم رنگ شود. آب توصیه می شود زیرا فاقد کالری ، مواد افزودنی و قند است.
8_ سطح استرس خود را مدیریت کنید : رفع استرس و اضطراب برای سلامت سیستم ایمنی مهم است. استرس طولانی مدت باعث التهاب و همچنین عدم تعادل در عملکرد سلولهای ایمنی می شود. به طور خاص ، استرس طولانی مدت می تواند پاسخ ایمنی را سرکوب کند.
فعالیت هایی که ممکن است به شما در مدیریت استرس کمک کند شامل مدیتیشن ، ورزش ، یوگا و ... است.
دلوین انتخاب سلامتی💚
منبع: محصولات غذایی دلوین